Go Back

Grønkål med apargesbroccoli og tahin

Dressingen er altafgørende for denne salat, så endelig ikke udelade den, ligesom at den fine udskæring af kål og beder gør underværker!

Ingredienser
  

  • En god skålfuld ribbet grønkål fintsnittet
  • ½-¼ rødkål fintsnittet og gerne på mandolin
  • En håndfuld aspargesbroccoli-skud
  • 2-3 stribede beder i tynde skiver gerne på mandolin
  • 1 spsk. hver af rapsolie honning, citron og tahin
  • Salt
  • Citronsaft af én citron
  • Olie til stegning

Sådan gør du
 

  • Skyl og ordn grønkål, rødkål og stribede beder. Put rødkål og grønkål i en skål og pres saften af én citron i. Kram kålen grundigt og lad det lynmarinere. Tilsæt derefter de tyndt snittede beder.
  • Skyl aspargesbroccoliskud og lynsteg dem i olie ved høj varme i 2-3 min. Tag af varme og sæt til siden, mens dressingen laves.
  • Lav dressing af rapsolie, honning, citron og tahin og smag til med salt og eventuelt mere af de forskellige ingredienser.
  • Vend til sidst kål og beder med aspargesbroccoli og dressing, og servér som tilbehør til andre grønne retter eller et godt stykke kød.