Go Back

Pak choi og ræddike i asiatiske klæder

Ingredienser
  

  • 1 stk pak choi
  • 1 spsk honning
  • 2-3 ræddiker
  • 1 spsk tamari
  • 2 snithvidløg eller hvidløg
  • Et skvæt lime/citron
  • Olivenolie
  • En lille håndfuld sesam
  • Purløgsblomster

Sådan gør du
 

  • Rens pak choi og skær stængler og blade i grove stykker. Hold dem adskilt da de skal i retten hver for sig.
  • Rens ræddikerne og skær dem i tynde, aflange bjælker, ikke tykkere end en halv cm. Brug eventuelt mandolinjern.
  • Skær snithvidløg ud i små stykker.
  • Steg først snithvidløg og ræddiker i olivenolie i nogle minutter og tilsæt så stængler af pak choi. Efter nogle minutter tilsætter du pak choi-blade, tamari og honning, og vender rundt til bladene er faldet sammen.
  • Pres lime/citron over retten og servér med ristede sesamfrø og purløgsblomster på toppen
  • Fungerer godt som tilbehør til andre asiatiske retter, lynstegt kød eller skaldyr.